Zoeken op het internet

Google

zondag 2 november 2014

Ploegen 2 en 3 blijven winnen !!!



De ploegen 2 & 3 gingen naar Gent voor tegen KGSRL te spelen.

Ploeg 3 speelde tegen de familie Deleu:
Tibo op bord 2 had al het rapste van allemaal gedaan, hij ging rap en effectief in de aanval en nog geen 30 zetten later was het eerste puntje voor ploeg 3 al binnen.
Niet lang na de 0-1 stonden Johan en Klaas ook gewonnen en bouwden de aanval rustig op en was het 0-3
Sven was als laatste bezig door een foutje in de opening kwam hij 2 pionnen achter maar omdat hij genoeg druk bleef zetten en kwam hij een stuk voor, ondanks dat hij in tijdsnood kwam speelde hij de juiste zetten en kon de dames ruilen zodat hij en pion en een stuk voor kwam. zijn tegenstander besefte ook dat ze al de 40 zetten voor waren en zo was het 0-4 voor Wetteren.

Ploeg 2 kwam voor een strek opgestelde ploeg van KGSRL:
David speelde zogoed als een gelijke stelling tot dat zijn tegenstander een pion weg gaf, even later werden de torens geruild en stond hij met een gelijke loper eindspel met 1 pion meer volledig gewonnen. 0-1 was ook al binnen voor ploeg 2. Lars kwam al snel een stuk en een pion voor te staan, door dat hij genoeg druk bleef zetten kwam hij een toren en een pion voor. Lars besefte dat hij goed stond en dat zag zijn tegenstander ook zo werd het 0-2. Joshua kreeg een ingewikkelde stelling voor zich geschoteld, hij nam zijn tijd en kon zo een mat beeld vinden 0-3
Freddy was als laatste van ploeg 2 bezig met een sterke tegenstand en een stuk voor 2 pionnen stond er voor Freddy nog een moeilijke taak te wachten. Toen hij hoorde dat we 0-3 voorstonden ging hij in op het remise voorstel van zijn tegenstander.

De 2 ploegen van Wetteren ging tevreden naar huis, nogmaals een dikke proficiat voor Lars en Joshua die hun eerste officiƫle partij konden winnen.

Geen opmerkingen: