Zoeken op het internet

Google

zondag 31 januari 2010

Randy speelt elogewijs

Randy speelt dus mee in het Vlaams Jeugdkampioenschap 2010 in Mechelen. Met zijn 1900 was hij 11de reekshoofd van de 26 deelnemers. Hierbij het verslag van de eerste 4 rondes.

In ronde 1 speelde Randy tegen De Cramer (1351) voor zijn eerste keer Russisch. Hij kwam goed uit de opening en won een pion. Even later begon Randy druk te zetten en even later bezweek De Cramer.

Ronde 2 tegen Bomans (2151). Met wit ruilde Randy alles zeer snel af en kwam met lopers en paard tegen lopers en paard. Na enorm veel heen en weer geschuif verloor Randy een pion. Niets verloren, ware het niet dat Randy via a4 remise kon houden. Randy zag dit echter niet en na 4 uur spelen verloor hij.

In ronde 3 tegen Poelman (1819) wou Randy revanche voor het Oost-Vlaamse Jeugdkampioenschap. Via zijn Russisch won hij al na 6 zetten een pion. En na een uurtje spelen won Randy, na een goede ontwikkelde Russische opening, daar Poelman een stuk blunderde.

In ronde 4 had Randy geen chance met de paringen: Roos A (2138). Met wit had hij zich voorbereidt tegen Roos om eens c3 te spelen tegen het siciliaans. Randy kwam goed uit de opening, maar wou dan net ietsje te snel beginnen ruilen en verloor daardoor een pion. In het verre eindspel en na alweer een 3-tal uur spelen verloor hij.

Met 2/4 en een TPR van 1921 speelt hij nog altijd mee voor de top 3 bij de -20. Hij speelt zaterdag tegen Van Herck Rob (1621).

Geen opmerkingen: