Zoeken op het internet

Google

zaterdag 10 maart 2012

Wetteren laat kansen liggen in SInt-Amandsberg

In uiterst luidruchtige omstandigheden werd gisteren de 5e ronde gespeeld van de Oost-Vlaamse Interclubs. Met onze gekende opstelling trachtten we onze concentratie zo goed mogelijk te behouden, ondanks het geroezemoes.

Randy speelde een puike partij tegen Bonne Marck (2180). Met zwart ontwikkelde hij zich goed en toen alle stukken goed stonden, viel hij aan. Tijdnood & een betere stelling zorgden voor het eerste Wetterse punt.
Achiel stond lange tijd erg goed tegen Van Laeken (1150). Ook zijn ontwikkeling was erg goed, maar ergens liep het mis. De zwarte loper kreeg ineens heel veel vrijheid en remise was het veilige resultaat.
Ben kwam eveneens goed uit de opening tegen een 1850 (naam staat niet op de lijst) en vertoonde bijzonder veel lef door een offer op g2. Jammer genoeg werd c4 overzien. 1.5-1.5
Alle hoop was dus gericht op Sven, die partij gaf aan De Medts (2050). Hij liet zijn koning lange tijd in het midden staan, maar De Medts vergat het af te maken en liet Sven komen. Sven won 1., 2, 3 pionnen, maar blunderde vervolgens weer in tijdnood.

Net zoals bij de ICN is 2.5-1.5 onze score. Ander woord voor Daum-score? Ik ben nog op zoek...

Geen opmerkingen: