Zoeken op het internet

Google

dinsdag 5 april 2011

PLOEG 2 KAMPIOEN !!!!!!!

Aangezien Zottegem 5 toch met een redelijke ploeg aantrad , namen we zo weinig mogelijk risico en zo debuteerde Johan , tot zijn groot jolijt , in ploeg 1. Johan speelde geen onaardige partij en moest zich pas in het verre eindspel gewonnen geven.
(moesten de torens nu echt geruild worden ?)
Zo kwam Klaas eens op bord 4 terecht en hij had weinig moeite tegen de jeugdspeler van Zottegem die er wat te hard tegenaan ging. Ook Freddy op bord 3 kon gemakkelijk het volle punt pakken zodat de klus zo goed als geklaard was. Nico kreeg een beloftevolle jeugdspeler tegen en stelde zich in het middenspel tevreden met eeuwig schaak.
Ondertussen had Daniƫl al remise voorgesteld om naar De Ronde te kunnen kijken. Zijn tegenstander kon moeilijk weigeren in een iets mindere stelling. Hiermee werd een veilige 3-1 overwinning geboekt met promotie naar 4e als trofee !!
Voor ploeg 1 lag de degradatie al vast maar iedereen speelde toch voor wat hij waard was tegen een sterk opgekomen Zottegem 1. Ben haalde een verdienstelijke remise tegen 2100. Luc moest het onderspit delven na een strategische fout tegen Roel Hamblok.
Wat later ging Dirk onverklaarbaar door zijn vlag en ook Sven kon niet voor de verrassing zorgen tegen de overmacht van 2100 Elo. Roland echter kwam een pion voor maar verspeelde die opnieuw en moest voor de remise vechten tot in het verre eindspel. Ster van de dag was zonder twijfel Koen die een meesterlijke partij speelde met wit en niemand minder dan Glen De Schamphelaere versloeg !
Proficiat zeg !! Pechvogel van de dag was zonder twijfel Randy die er hard voor gevochten heeft , in een moeilijk eindspel nog een truuk uit zijn mouw toverde die toch wel remise moest maken maar dan volgde weer een fout zodat er toch nog een nul op het bord kwam. Volgend jaar probeert Ploeg 1 het even goed te doen als ...
Ploeg 2 !!!

Geen opmerkingen: