Zoeken op het internet

Google

zaterdag 12 februari 2011

Goed begin is niet alles

In de derde ronde van de Oost-Vlaamse Interclubs ging Wetteren op bezoek bij Zottegem. Zottegem was op papier zwakker, en Ben vulde deze voorspelling zeer goed in: in een goede koningsindisch zette hij na amper een uur zonder pardon Poelman Geoffrey opzij. Beast Ben is back!
Intussen kon Luc VH een mooie stelling opbouwen tegen een 1800, maar jammer genoeg kwam hij er net niet door. Het toreneindspel was onvermijdelijk remise. Daarmee heeft Luc nu tien parijen gespeeld en zal zijn eerste elo ongeveer 1750 a 1800 zijn. Mooi gedaan!
Achiel kwam vrij moeilijk uit de Benko, maar kwam dan af met een interessant offer van P+L+T tegen Dame en pion. Het bleek echter al snel dat het misschien iets te optimistisch was en zelf onze topscorer moest eraan geloven. 1-0
Randy kwam goed uit de opening met zwart, maar een geïsoleerd paard werd langzaam aan ingesloten. Uiteindelijk geraakte Randy eruit, sloeg een remiseaanbod af, om dan 3 zetten later te verliezen.

Zo staat Wetteren nog altijd op de laatste plaats met 0/3. Hopelijk kunnen we in de laatste 2 ronden eens punten beginnen scoren!!

Geen opmerkingen: