Zoeken op het internet

Google

dinsdag 13 oktober 2015

Historisch eerste verslag van Ploeg 4 !! Gelijkspel tegen MSV 3 !



Ploeg 4 mocht thuis MSV 3 trotseren, iedereen was goed bezig en de stellingen stonden zo goed als gelijk en zelfs bij Mohammad en Joshua stonden de stellingen beter.

David kwam goed uit de opening maar kon niet genoeg druk zetten. Er werden wat stukken en pionnen geruild en op dat moment stond hij in een gelijke en gesloten stelling. Hij stelde remise voor omdat hij niet veel meer anders zag verschijnen op het bord. Zijn tegenstander moest niet lang nadenken en zag dat de stelling ook niet veel verbeterd kon worden voor hem en nam dan ook de remise aan.

Joshua kwam goed uit de openingen en speelde een goed middenspel. Maar wanneer hij het winnende veld vond voor zijn toren besliste hij met de andere toren naar het veld te gaan waardoor hij een pion verloor. Echter de stelling was niet verloren en na een aantal zetten was ook hier remise het resultaat.

Mohammad had een mooie combinatie gevonden maar zijn tegenstander deed een goede tegen zet waardoor hij een stuk verloor, Mohammad bleef echter veel druk zetten. Ondanks alle druk kon hij de stelling niet beter krijgen en verloor hij de partij ondanks dat hij nog zeeën van tijd had.

Lars speelde een goede opening maar was dan iets te enthousiast in het middenspel en verloor een stuk. Net zoals zijn ploeg genoten bleef hij niet bij de pakken zitten en bleef druk zetten, zijn tegenstandster speelde enkele mindere zetten waardoor Lars zijn stuk terug en een extra stuk terug won. Na een lange en vermoeiende partij te moeten spelen heeft hij gewonnen.  Proficiat , want hierdoor speelde we gelijk !

Ondanks dat de tegenstand sterk was heeft de ploeg toch een goed resultaat neergelegd.
Hierbij werd nog eens bewezen dat de aanhouder beloond wordt.

Geen opmerkingen: