Zoeken op het internet

Google

zaterdag 12 maart 2011

Wetteren boekt schitterende overwinning!

Na drie verloren matchen, moesten er nu punten gescoort worden in de Oost-Vlaamse Interclubs. Maar met een tegenstander als Landegem (gemiddeld elo: 1950) was dat niet eenvoudig...

Sven had het snelst gedaan. In een 'normale' variant van de carkokann, werd remise overeengekomen tegen Philips Richard (2001).
Achiel had een klein voordeeltje in een gesloten stelling, maar kon er eveneens niet veel mee doen. Remise tegen Van De Casteele frederik (1718).
Randy speelde voor het eerst zijn nieuwe opening Nimzo-Indisch tegen Bosschem Tim (2130). Randy won een pionnetje en in het verre eindspel kon hij dankzij de paardjes het volle punt binnenhalen!
Ben kwam wat minder uit de opening tegen Bosschem Eddy (1918). De vrije a-lijn was een minpunt, maar door de tijdnood van Bosschem kon Ben wat stukken ruilen. Een potremisestelling kwam op het bord, maar Bosschem bleef proberen, tot Ben het beu was en pardoes won!

Met deze prachtige 3-1 overwinning doet Wetteren een gouden zaak in de oost-vlaamse interclubs. Volgende week misschien hetzelfde tegen Wachtebeke? We kunnen het maar hopen...

Geen opmerkingen: