Zoeken op het internet

Google

zondag 7 oktober 2007

Interclub 2de ploeg

Voor de eerste ronde van het nieuwe seizoen hadden we onmiddellijk een klepper van formaat: Sint-Niklaas 1.

Daniel moest op het eerste bord tegen een speler van in de 1900 ELO. Hij hield goed stand en stond zelf even beter wegens zijn tegenstander bijna door zijn vlag ging en Daniel een pion won, maar kon dit iet omzetten in winst en zo werd het remise.

Op het tweede bord moest Klaas tegen een speler van in de 1900 ELO. Klaas gaf alles wat hij kon, maar moest in het eindspel opzien tegen een verzwakte b-lijn en een serieuze tijdachterstand en dan juist voor de 40ste zet, ging hij door zijn vlag en verloor dus spijtig genoeg.

Sven moest op het derde bord tegen enen van in de 1700 ELO. Sven hield zeer goed stand en kon zelf even op voorsprong komen, maar moest in het eindspel toch tevreden zijn met remise.

Randy moest op het vierde bord tegen een redelijk makkelijke tegenstander: 1356 ELO. Hij kwam door een stom tempoverlies een pion achter, maar kon in het eindspel een pion terughalen en won zelf een toren waarna zijn tegenstander opgaf.

Zo kon onze ploeg thuis gelijk spelen tegen een klepper van een ploeg, dit belooft voor de volgende interclub tegen Zottegem.

Tot dan!!!

Randy Van Houtte