Zoeken op het internet

Google

zondag 27 mei 2007

Blitztornooi Laarne 25 mei 2007 - Verslag

Het aangekondigde blitztornooi in Laarne ging door op vrijdagavond 25 mei. De tornooileiding was in de veilige handen van Nico Seghers, die straks zijn talenten mag aanwenden om het zomertornooi van De Wetterse Vrijpion in goede banen te leiden.
Van Wetterse zijde daagden 7 spelers op, de Happy Shakers waren het best vertegenwoordigd met 5 spelers (Klaas Van Heddeghem, Piet Matthys, Johan Matthys, Sven De Smet en Tom De Wilde) alhoewel er daar een paar hybriden (HS + WVP) tussenzitten , de Wetterse Vrijpion vaardigde twee spelers af (Randy Van Houtte, Peter D'haene).
In totaal twintig deelnemers streden in twee evenwichtige reeksen om de eerste twee plaatsen die recht gaven op een zitje in de "play-offs". Enkel Johan (2e reeks 2) slaagde hierin, Randy (3e reeks 2) en Peter (3e reeks 1) stranden beide op 1 punt. De anderen waren ondertussen al onder de invloed van het toverhekske.
Winnaar werd Gert Jan Verhaegen (1e reeks 1) voor Nico Vercauteren (1e reeks 2), Luc Van Hoecke (2e reeks 1) en Johan Matthys (2e reeks 2).


(vlnr Gert Jan Verhaegen, Johan Matthys, Luc Van Hoecke en Nico Vercauteren)

Geen opmerkingen: