Zoeken op het internet

Google

maandag 30 maart 2015

Wetteren 2 kampioen !! Ook Wetteren 3 promoveert zo goed als zeker naar 4e !!

Ploeg 2 gaf in de laatste ronde van de Interclub geen bordpunt meer prijs : zij wonnen met 4-0 !
Deze uitslag doet vermoeden dat er geen echte strijd was , maar niets is minder waar.
Alleen David had het echt gemakkelijk na vroege stukwinst. Ook Klaas moest tegen een jeugdspeler en kwam in een beter eindspel terecht. Er moet iets fout gelopen zijn want zijn jonge tegenstander stond op promotie maar deed het nog fout zodat Klas toch nog een punt kon bijschrijven.
Johan M speelde safe , won een pion en later nog één en harkte het volle punt binnen. Als Johan VH dacht dat hij een simpele namiddag ging krijgen op zijn comeback , dan had hij verkeerd gedacht. Het werd een bijzonder scherpe en tactische strijd waar hij weliswaar steeds beter stond maar je pas zeker bent als de tegenstander opgeeft.  Hij bracht het tot een goed einde en daarmee werd Ploeg 2 verdienstelijk kampioen : naast een gelijkspel tegen concurrent MSV won Wetteren 2 al zijn wedstrijden !
Bovenstaande opstelling was een versterking voor de laatste ronde , Wetteren 2 bestond voornamelijk uit :
Freddy , Xavier , David , Joshua en Lars. Aan allen proficiat !

Wetteren 3 verliest de match voor de titel maar gaat zo goed als zeker door als één van de 4 beste 2des.
Wetteren 3 staat 4e beste 2e zonder rekening te houden met de match minder die zij gespeeld hebben tov van sommige andere reeksen. Bevestiging volgt van zodra dit 100% zeker is.
Voor deze rechtstreekse titelstrijd hadden zowel Sint-Amandsberg 3 als Wetteren 3 zich versterkt.
Bij ons waren Jan en Daniël bereid gevonden om te proberen de titel te pakken. Wil het nu toch wel lukken dat zij beiden verloren  zeker !  Daniël kwam wat beter uit de opening maar liet op onverklaarbare wijze een stuk instaan.  Bovendien voelde de stelling van Tibo niet zo lekker aan en hij berustte dan maar in remise. Lap , Wetteren moest achtervolgen en Jan en Sven moesten voor de winst spelen.  Dat leek aardig te lukken tot Jan in een beter T-eindspel een pion weg blunderde.  Titel weg !
Sven bleef hard verder knokken en remise weigeren. Zijn vechtlust werd dan toch beloond met een winstpunt en zo kon Wetteren 3 nog eervol berusten.
Wetteren 3 bestond voornamelijk uit :  Sven , Tibo , Klaas en Johan M.

Oh ja , Ploeg 1 won met 5-1 van Sint-Amandsberg 1 en wordt nog 4e in zijn reeks.  Borgerhout 2 werd kampioen en  Aalst en MSV zakken.

Geen opmerkingen: