Zoeken op het internet

Google

woensdag 9 november 2016

Wetteren 6 incasseert eerste verlies, zij het nipt.Ronde 3 Wetteren 6,

Dezelfde samenstelling als ronde 1, helaas een mindere uitslag!

Ik was er van overtuigd dat we hier hadden kunnen winnen, maar het mocht niet zo zijn..Wederom was het Kris die als eerste het strijdtoneel verliet, onze meest onervaren teamgenoot moest wederom het onderspit delven (wees gerust Kris jouw tijd komt wel). Sven speelde wat te rap en dacht uiteindelijk dat hij verloren stond, maar de engine gaf toch aan dat er nog zeker niets verloren was..behalve zijn laatste zet die was wel funest en hij kon definitief opgeven.
Nina, onze topscoorder, speelde een degelijke wedstrijd met haar nieuwe opening. Toen haar tegenstander een stuk weg gaf was het definitief verloren voor hem en Nina wint wederom 3 uit 3!
Ik speelde zelf een niet al te lekkere wedstrijd, foutje in de opening en stond de hele wedstrijd in de min tegen deze jonge talentvolle speler. Door de achterstand van het team kon ik meerdere remise voorstellen niet accepteren en probeerde dmv wat risico’s door te breken in zijn stelling, maar die werd er allemaal niet beter op! Uiteindelijk toch maar remise overeengekomen en daar was ik niet ontevreden mee.

Ons eerste verlies is een feit!

Wetteren 6 - LSV Chesspirant 7 1,5 - 2,5

Peter

Geen opmerkingen: