Zoeken op het internet

Google

zondag 2 oktober 2016

Uitstekend resultaat voor Ploeg 6 !!Wetteren 6:

Met een rating verschil van meer dan 1000 elopunten, in ons nadeel, mag ik deze 2-2 tegen Artevelde 2 zien als een prachtige overwinning!

De eerste overwinning kwam op naam van Nina, een interessante partij waarin beide spelers toch wel wat cruciale fouten maakten en soms goede zetten over het hoofd zagen..amai! Toen de tegenstander een kwaliteit weg gaf met een mindere stelling gooide hij de handdoek in de ring. Op bord 4 onze enige speler die niet de achternaam de Putter droeg vandaag, Chris van Hof. Voor hem een nieuwe ervaring: interclub. Door een foutje in de opening raakte hij al vroeg zijn dame kwijt, ondanks dit verlies heeft hij lang gestreden maar deze achterstand kon hij niet meer recht trekken.
Op bord 3 onze jongste telg Sven, hij speelde een goede partij met weinig fouten en bleef tot het einde geconcentreerd, na 2x  tevergeefs remise aangeboden te hebben kwam de tegenstander er enkele zetten later toch achter dat hier winnen onmogelijk was en dus een terechte remise als mooi resultaat.
Ik mocht het op bord 1 opnemen tegen Bert Descamps. Van beide een degelijke wedstrijd waar niemand echt beter of slechter kwam te staan, in het eindspel was er niet veel mogelijk meer en ik ging akkoord met het remise voorstel.

1.            Descamps Bert                 - De Putter Peter                             1/2-1/2
2.            Willems Chris                                    - De Putter Nina                               0-1
3.            Wielfaert Koen                 - De Putter Sven                              1/2-1/2
4.            De Scheemacker Peter - Van Hof Chris                 1-0

Nogmaals zeer tevree met de 2-2

Peter

Geen opmerkingen: