Zoeken op het internet

Google

zaterdag 22 maart 2014

Wetteren scoort in Oost-Vlaamse Interclubs!

Voor het eerst in jaren heeft een Wetterse ploeg uitzicht op een ereplaats in de Provinciale Interclubs! Integendeel, dit jaar zijn zowel Wetteren 1 als Wetteren 2 in de running!

Wetteren 1 speelde gisteren verassend gelijk tegen KGSRL GENT. Zowel Ben als Randy speelden beiden een erg degelijke partij tegen respectievelijk Schalckx (2250) & Maucquoi (2050) en wonnen zelfs! Jammer genoeg verloor Sven verassend tegen een 1700 en had Achiel geen verhaal tegen zijn tegenstander.

Wetteren 1 staat nu tweede in de stand, met ruime voorsprong op Temse & KGSRL. De laatste ronde speelt het tegen Zottegem 1, de nummer 1 in de stand. Hopelijk zit een stunt erin!!

Wetteren 2 dan weer speelde verassend gelijk tegen Geraardsbergen. Zoals gewoonlijk heeft Tibo met wit zijn wedstrijd gewonnen met het vierpaardenspel. Eveneens met wit, Luc VH op het eerste bord , eindigde mooi met een vrijpion die niet meer te stoppen was.
Op de twee andere borden met zwart verging het  minder goed. Xavier liet zich overrompelen in het tweepaardenspel (variant met d4):De witte aanval met dame en toren was niet meer te verdedigen.
David had eveneens veel moeite om de witte aanval met twee paarden,dame en toren te stoppen.
 
Gaan voor die derde plaats!!!!

Go boys!

Geen opmerkingen: