Zoeken op het internet

Google

maandag 1 juli 2013

Verslag jeugdcriterium Landegem

Waar er normaal slechts één tot maximum drie Wetterse spelers meedoen aan jeugdtoernooien, was er nu een totaal van maar liefst zeven (!) deelnemers aanwezig in Landegem. Een verslagje :

-12 :

Lars en Senne (leerlingen Randy) speelden in deze reeks mee. Beiden kenden een moeilijke start, maar uiteindelijk haalden ze toch minstens één overwinning !! Senne haalde 1/7 en eindigde voorlaatste, maar kreeg een mooi ervaring die onbetaalbaar is !! Lars haalde het beste resultaat met 2.5/7 en werd 41e op 52 deelnemers ! Dikke proficiat aan beiden voor hun inzet !!

-14

Killian (ook leerling Randy) haalde 1.5/7. Hij werd de eerste ronde jammer genoeg bye gezet en kreeg dan de ene na de andere zware tegenstander voor zich. Ondanks dat haalde hij toch nog een mooie remise + speelde hij enkele sterke partijen !!! Hij werd 36e op 39.

-16

Tibo speelde een goed toernooi en haalde 4/6. De laatste ronde zat er meer in, maar jammer genoeg kende zijn sterke tegenstander geen genade. 4/7 en 8e plaats op 17 deelnemers !!

Open

Ook David speelde een goed toernooi. Hij haalde 2/7 (twee remises & een overwinning) en dat mocht eigenlijk meer geweest zijn !! Hij haalde de 32e plaats op 36 deelnemers !
Sven startte redelijk, maar hij kreeg de laatste ronde een klap van je welste: 0/3 en zelfs verlies van een 1500 en 1100... Hopelijk lukt het hem beter tijdens het BK ! Hij eindigde 22e.
Randy tot slot kende een sterke toernooistart met 3/4 en twee remises tegen 2100+. De vijfde ronde was een ramp, maar de 6e ronde stond hij compleet gewonnen maar vergat het af te maken.. De laatste ronde was een troost, maar jammer genoeg was hij uitgeschakeld voor eventuele ereprijzen. Hij eindigde met 4/7 op de 10e plaats.

Bedankt aan Luc en de ouders voor het vervoer!!!!

Geen opmerkingen: