Zoeken op het internet

Google

zondag 2 december 2012

Wetteren 2 wint tegen KGSRL14

Op speciale aanvraag van sommige leden een vroege verslaggeving. Fred kwam reeds vroeg een paar stukken voor, en kon vrij vlot afwerken in een eindspel waar zijn tegenstander alleen nog pionnetjes had en hij een paard en een loper extra. Wat er juist gespeeld is weet ik niet zo goed, want Fred is nen rappen, gedaan en weg. Ikzelf heb damegambiet - aanvaard - gespeeld en had al vrij vlug mijn pionnetje terug en de betere stelling. Mijn tegenstander heeft nog remise aangeboden op zet 31, maar dat was een beetje als bij Dela gaan voor nonkel Jef die al twee dagen dood is, noppes dus, 2-0 op zet 37.
Xavier was in een eindspel beland, T+L+P+5p tegen T+2P+4p, met de mogelijkheid om de torens te ruilen, dus ging in een eindspel geraken met een pionnetje extra. Hij stelde echter remise voor, zodat de overwinning zeker was.
Klaas had vanuit een Siciliaanse opening een paar pionnetjes kunnen winnen, maar moest toch langst van ons allen spelen om de buit binnen te halen.
Resultaat 3,5 - 0,5  - een mooi resultaat tegen de vijfde uit de stand, met een gemiddelde Elo van 1476, tegen 1687 voor ons.
D uit B, gelieve leesbevestiging te geven.

Geen opmerkingen: