Zoeken op het internet

Google

donderdag 5 april 2012

Wetteren 1 sluit schitterend seizoen af met overwinning

Na reeds een mooi parcour afgelegd te hebben, was de spanning in de laatste ronde van de ICN te snijden. Tot deze ronde bleven de Wetterse troepen op één matchpunt van Charleroi, dat dit jaar met een verschrikkelijk sterke ploeg op de proppen kwam.
De eerste opdracht voor Wetteren was winnen tegen Epicure, om dan te hopen dat CREC punten liet liggen tegen Geraardsbergen. De eerste opdracht was reeds na enkele seconden geklaard. Zowel Koen, Luc als Randy wonnen met FF en dankzij het puntensysteem (3-1 voor overwinning, 3-0 voor FF) won de ploeg reeds zeker. Ben kende weinig moeite met zijn tegenstander (1450), terwijl Dirk en Sven remise speelden. Vooral Sven liet een sterke indruk na, want het was zijn eerste keer in ploeg 1 sinds vorig seizoen. Meteen remise tegen een 2000 is dan ook sterk! Dirk kwam in een potgelijke stelling na de opening. Het vuur was uit de stelling en remise was onoverkomelijk.
Later op de avond bleek dat Geraardsbergen met 1-5 verloor bij Charleroi. Een te verwachten resultaat.
Wetteren eindigt dus tweede met 19 punten op 22, met enkel een verlies tegen CREC en gelijkspel tegen Boitsfort. Een dikke proficiat voor de voltallige eerste ploeg is hier wel op zijn plaats! Daarnaast is er nog steeds een waterkans voor promotie, door het feit dat er drie Brugse ploegen in tweede klasse zullen spelen volgend jaar (wat niet langer mag). Hoop doet leven!

Individueel is dit de eindstand voor de eerste ploeg:
Koen 7/11
Dirk 6.5/9
Luc 6.5/11
Ben 5.5/6
Jan 5.5/8
Randy 5/9
Walter 4/9
Roland 2/2
Sven 0.5/1

Geen opmerkingen: