Zoeken op het internet

Google

zondag 18 maart 2012

Wetteren 2 haalt fors uit !!

Zoals geweten daalt Wetteren 2 al zeker naar 5e afdeling en juist nu winnen ze met zware cijfers van Landegem.
Sven kreeg een Siciliaanse draak tegen , kwam wat beter te staan maar ziojn tegenstander kon toch gelijk maken en naar een eindspel gaan. Daar ging het plots fout en Sven pakte het punt. Daniël verdedigde goed gans de partij in het Slavisch en het werd dan ook remise. Ook bij Klaas was het al verdedigen wat de klok sloeg. Zijn tegenstander had steeds ruimte overwicht maar geraakte er maar niet door. Tot hij een fout maakte en klaas was e als de kippen bij om het volle punt te pakken.
Eerste reserve Freddy stond met wit steeds wat beter. Met een kleine combinatie kwam hij materiaal voor en moest nog mang uitspelen ion het eindespel maar hij hij hield het punt in Wetteren. Proficiat voor ploeg 2 met deze 11-5 overwinning , een duidelijk statement voor volgend seizoen !!
Ploeg 1 won ook tegen Brussels:
Dirk had moeite om zich te concentreren , zag dat Jan ging winnen en stelde dan maar remise voor. Jan won inderdaad , hij kon de partij afsluiten met een mooi matnet.
Ben kwam al snel beter uit de opening en kon makkelijk zijn stelling verder uitbouwen. Zijn concentratie was niet alles want hij ging veel naar de TV kijken want hij wou persé zien hoe Cercle ging verliezen ... Zijn tegenstander kreeg nog gevaarlijke tegenkansen maar kon tenslotte toch winnen.
Koen stond gans de partij lichtjes beter , tot in het eindspel maar het loperpaar bleek onvoldoende voor de winst.
Randy kreeg een onbekende variant tegen van de Franse doorschuif en ging volop op zoek naar complicaties en koningsaanval. De complicaties keerden zich echter zijn eigen verzwakte koningsstelling en moest zich op den duur gewonnen geven.
Geen nood , want Luc stond reeds van in de opening zeer goed , bouwde zijn stelling verder uit. In de tijdnoodfase moest hij nog enkele klippen omzeilen maar won al bij al nog vlot. Opnieuw winst dus 14-10 en we blijven in de running ...
voor de beste 2e !!

Geen opmerkingen: