Zoeken op het internet

Google

donderdag 8 maart 2012

Wetteren 1 boekt 5e overwinning op rij!

Met de laatste speeldagen voor de boeg, wordt het steeds belangrijker op te blijven winnen voor Wetteren 1. Enkel via deze weg maken we nog kans om Charleroi bij te houden. Tegen Sint-Amandsberg 1 was dit alvast geen makkelijke opdracht, die momenteel derde staan.

Koen speelde met zwart de theorie uit van het Schots, maar reeds snel werd het duidelijk dat remise het resultaat was.
Walter speelde tegen een talentvolle jeugdspeler, en dat heeft hij geweten. Een koningsaanval werd afgerond met pionwinst en later de kwal. 0-1 en Wetteren versassend op achterstand.
Dirk ontwikkelde zich uitstekend en bouwde een rustig voordeeltje op met het verpletteren van de damevleugel van zwart. Het juiste plan en het stond gelijk!
Randy won vrij snel een pion en ontwikkelde rustig verder. Zijn tegenstander ging op zet 40 door zijn vlag, maar het was toen reeds duidelijk dat hij won. 1.5-2.5
Jan kreeg ineens een offer op g6 over zich en moest heel de partij verdedigen. Opeens werd het 2T+3P tegen D+L. Beiden wisten hier geen raad mee en remise.
Luc speelde eveneens een puike partij en won in het middenspel de kwal. Een héééééél lang eindspel werd uiteindelijk knap gewonnen door Luc.

Wetteren 1 wint dus met 2-4, maar door de 5-1 winst van Charleroi blijven we op één punt. De derde in de stand staat wel reeds 4 punten achter!

Geen opmerkingen: