Zoeken op het internet

Google

zaterdag 21 januari 2012

Wetteren geraakt niet voorbij Geraardsbergen

Na de 0/3 werd het dringend eens tijd om punten te beginnen scoren in de Oost-Vlaamse Interclubs. Het begon echter al goed met Achiel die niet kon meerijden, waarbij we moesten wachten tot gisterenavond 6 uur voor we wisten dat Johan mee deed. Gelukkig en waarvoor dank!

Over naar de partijen, want daar gebeurde het één en het ander. Te beginnen met Ben. Ik had nauwelijks mijn tegenstander een hand gegeven of Ben aanvaardde een remisevoorstel van Dirk Flamee. Verbazing alom, want Ben blunderde en verloor de kwal, en zou een geweldige koningsaanval over zich heen gekregen hebben. Zou, want Ben aanvaardde dat remisevoorstel meteen! Johan was echter de held van de dag met een mooie overwinning tegen Luc Matthys. De sterke centrumpionnen en even later een stukwinst zorgde vrij snel voor het punt. Sven kwam dan weer wat minder uit de opening, maar kwam in het eindspel dan toch gelijk. Remise leek in de maak en dat werd het ook. In de marge dient gezegd te worden dat Sven ergens een torenwinst gemist zou hebben. We laten het hem zelf toelichten. Ikzelf speelde met zwart tegen Guy Ringoir. Vermoeidheid van de examens en later ook de avond zelf koorts, zorgden ervoor dat Randy nooit echt tot spelen kwam.

2-2 dus tegen een ploeg die we normaal met de vinger én tenen in de neus zouden moeten kunnen verslaan. Hopelijk brengt de toekomst beter nieuws!

Geen opmerkingen: