Zoeken op het internet

Google

donderdag 12 augustus 2010

Sven beent Randy bij

Na 3 punten losgestaan te hebben van Sven, moest Randy in ronde 5 (voor de 4de keer) tegen Sven. Een moeilijke stelling kwam op het bord en in het verre eindspel won Randy een stuk. Randy had echter nog maar 5 sec en Sven 8. Randy wou op dat moment promoveren maar SVen had Randy zijn dame nog in de hand. Daar Sven twijfelde had Randy uiteindelijk nog maar 2 seconden. Randy had nog 3 a 4 zetten nodig om remise te maken door alle stukken van SVen van het bord te zetten, maar door de twijfel van SVen lukte dit niet. De discussie over de uitslag van deze partij leeft nog altijd verder. Luc Van Hoecke was overigens bye.

Volgende ronde was SVen bye en mocht Randy tegen Luc Van Hoecke. Randy werd volledig weggedrukt en Randy blunderde daarna zijn dame. (resultaat van de eerdere discussie? wie zal het zeggen)

Ronde 7 dan en SVen won van Luc Van Hoecke daar hij een pion meer had in het pionneinspel. Luc Michiels won van Nico Seghers, door een klein foutje van Nico.

Ronde 8 domineerde Luc Michiels Sven, maar Sven hield stug stand. Uiteindelijk moest hij toch plooien. Nico won ook van Luc Van Hoecke.

De stand na 8 rondes:
1. Randy, SVen 15 punten
2. Luc M, LUc VH 10
3. Nico 4

Geen opmerkingen: