Zoeken op het internet

Google

zondag 7 maart 2010

Wetteren 2 gaat voor ervoor tegen leider Bredene 2...

Maar daarmee is dan ook alles gezegd.
Bredene 2 speelde met zijn sterkste ploeg en dat hebben we mogen ondervinden, Freddy op bord 3 was de eerste die een aanval te verduren kreeg (elo tegenstander 2057) en moest een stuk afgeven om geen mat te krijgen, het was maar uitstel. (1-0)
Sven op bord 2 kreeg een knappe tegenspeelster (Olga met elo 2019) en moest ondervinden dat knap soms ook wel eens slim kan zijn. Sven zag een mooie combinatie die 2 pionnen won maar Olga had nog iets verder gerekend en kwam dodelijk terug met een mooie aanval. (2-0)
Klaas op bord 4 had als enigste een qua elopunten gelijke tegenstander (1615) en kwam beter uit de opening, na afwikkelen was het voordeel wel weg en is het remise geworden. (2,5-0,5)
Laatste reserve Nico was niet enkel chauffeur maar had ook het genoegen (?!) om bord 1 te bemannen tegen Maarten Passchyn (elo 2032). Na met zwart minder uit de opening te zijn gekomen toch gevochten om ongeveer gelijk te komen maar het pionoffer om naar een eindspel te gaan met ongelijke lopers (L+7p tegen L+6p) was blijkbaar toch niet correct, na lang zwoegen in het gedacht dat het remise was te houden toch moeten opgeven. (3,5-0,5)
We hebben geprobeerd maar de tegenstand was te sterk, nu de laatste ronde nog eens flink trachten te winnen en hopen dat we bij de beste 2de plaatsen in 5de afdeling eindigen zodat er nog een kansje is om te promoveren.

Geen opmerkingen: