Zoeken op het internet

Google

maandag 22 maart 2010

Gedeeld eerste , maar geen promotie naar 2e !!

Een aanzienlijk verzwakt Artevelde kwam zondag toe in het Buurthuis van Westrem. Door discussies in de vorige rondes speelden hun 2 Fransen niet mee en hier bovenop moest de 3e speler afzeggen vanwege een ziekte (of sterfgeval) in de familie.
Hierdoor kwam Wetteren 1-0 voor en kon Luc meehelpen in de bar.
Dirk speelde een snelle remise maar op de andere borden werd flink gevochten.
Ben kwam eerst gelijk uit de opening maar geleidelijk aan beter en beter in het middenspel. Toen zijn tegenstander een dreiging stap3 overzag , haalde Ben nog eens het volle punt binnen. Hiermee werd hij topscorer van onze ploeg met maar liefst 8p/10.
Een dikke proficiat !!
Randy bouwde geleidelijk aan een aanvallende stelling op maar zijn tegenstander counterde goed in het centrum en kreeg zelfs de bovenhand. Randy hield echter stand en 3-1.
Een gemotiveerde Jan speelde op scherp met zwart en leek in het middenspel in het voordeel te zullen komen. De aanval sloeg echter niet door en Jan kon niet klagen over het remise aanbod van zijn tegenstander.
Walter had een moeilijke partij met zwart. Zijn tegenstander offerde er lustig op los : eerst een pion , dan een stuk. Toch leek de aanval afgeslagen maar door een mindere voortzetting kwam de aanval nog eens op gang. In tijdnood liep alles nog goed af en na de 40e zet stond Walter een volle kwal voor in het eindspel.
Misschien omdat de overwinning toch al binnen was , maar hij vond niet het juiste plan om de winst naar zich toe te trekken. 4-2

Jammer voor ons maar Borgerhout won de topper tegen KASK waardoor Borgerhout promoveert op bordpunten. Ongetwijfeld had Borgerhout de betere ploeg maar zouden zij het gehaald hebben mochten zij zich niet konden versterken toen hun ploeg uit eerste niets meer te verliezen had ? Over de onderlinge match zullen we het maar niet hebben ...

Toch hebben wij gisterenavond terecht feest gevierd in ons Buurthuis : een fantastisch seizoen met onverhoopt succes ! Bijna hadden we gestunt !!

Geen opmerkingen: