Zoeken op het internet

Google

vrijdag 1 januari 2010

Nieuwe elo's zijn uit

Eindelijk zijn ze er: de langverwachte elo's. Voor sommigen van staatsbelang, voor anderen niet meer dan een voetnoot. Toch zijn ze zeker niet onbelangrijk want ze spelen immers mee bij het opstellen van de interclubploegen.

In ons Wetterse schaakclubje haalden Van De Velde, Demunck, Leus, Carlier en Van Heddeghem mooie elo-winsten op. Van De Velde staat nu op 2203, na alweer schitterende interclubresultaten. Ook Van Heddeghem (1637) en Demunck (2031) haalden dankzij de interclubs mooie elowinsten. Leus deed dit door een schitterend parcour in het clubkampioenschap van Aalst en staat nu op 1903. Carlier won 20 punten en staat nu op 1674, ook al door goede interclubs, maar een minder BK.

Dé grote stijgers vinden we bij de jeugd. Carlier liet het een beetje afweten dus, maar Vintioen en Van Houtte trokken er zich niets van aan. Vintioen won dankzij schitterende resultaten in de interclubs 54! punten en staat nu op het comfortabele 1778. Van Houtte kon dankzij zijn 7 punten op 8 partijen in de interclubs en het zomertoernooi van Aalst 103! punten. Hij staat nu op 1900!

Tot volgende week op het Open Wetteren

Geen opmerkingen: