Zoeken op het internet

Google

zondag 8 november 2009

Interclub tweede ploeg

Na enige problemen ( bijna zonder Fred vertrokken - hetgeen wij in Wetteren de voorkant van het station noemen is voor die mannen die van Massemen komen de achterkant ), richting Destelbergen vertrokken. Kreeg ik een klein manneken tegen ( Ramacker, Quinten 1306 ELO en van het jaar 1998 ) dus dacht dat het wel allemaal los zou lopen - en volgens de ELO zou het dat moeten gedaan hebben ( Klaas tegen Carlier, Martin 0 ELO - Fred tegen Lootens, Matthias 1529 ELO - Sven tegen Vanden Bossche, Nicolas 1507 ELO ). Ikzelf met Fischer tegen Siciliaans in remiseachtige toestand gekomen, Klaas op het bord naast mij met mogelijkheden op het bord, Fred met een pionnetje achter, maar dat was een offer, Sven gelijkopgaand. En dan legt Klaas zijn koning, wegens verlies van een toren in een hopeloze situatie. Hoop ik op winst op de eerste twee borden en remise voor mezelf, maar dan begaat mijn tegenstrever een blundertje, een belangrijke pion sneuvelt en de weg naar winst ligt open. Ik kan afmaken maar mijn tegenstrever is veel beter dan zijn ELO's laten vermoeden blijkt achteraf in de analyse. 1-1 niets gebeurd. Fred staat nu wel met gelijke lopers en elk een toren, maar 4 pionnetjes tegen 5, het is krampachtig spel om er nog remise uit te snuiten, maar dat lukt niet, Fred gaat vechtend ten onder. Alles hangt nu af van Sven - sta er op te kijken dat hij terug veel te lang treuzelt bij een voor de hand liggende zet - maar zijn tegenstrever blijkt in hetzelfde bedje ziek en moet beginnen blitzen om aan zijn 40 zetten te geraken. Ik en Fred staan er op te kijken hoe Sven een pionnetje kan winnen met een schijnoffer van zijn loper, en Sven ziet het ook. Normaal wint hij zijn loper terug, maar door een blunder van de tegenstrever verliest deze beide lopers ( anders stond Sven ook gewonnen, maar nu was het direct afgelopen ). Dus naar huis met een gelijkspel,
en de titelkansen direct al wat minder - was toch tamelijk utopisch met Bredene in onze reeks.

2 opmerkingen:

Van Houtte Randy zei

Komaan Wetteren 2!! En Tegen Bredene is het belangrijk dat bord 4 wint en dat de tegenstander van Lagast hem genoeg trakteert xp een gelijkspel is zeker haalbaar!!!!

Van Houtte Randy zei

Komaan Wetteren 2!! En Tegen Bredene is het belangrijk dat bord 4 wint en dat de tegenstander van Lagast hem genoeg trakteert xp een gelijkspel is zeker haalbaar!!!!