Zoeken op het internet

Google

zondag 27 september 2009

Interclub Lokeren

Samen met Klaas komende van Malmedy, eerst de jeugd opgepikt met enige problemen - de provinciebaan is de Dendermondse steenweg niet, ik zal het niet meer vergeten - en daardoor een kleine 10 minuutjes te laat gekomen.
Klaas had als eerste gedaan tegen BOSTEELS GASPARD (1550 elo) , hij stond reeds in het voordeel, maar zijn tegenstrever had nog nooit van de 40 zetten-regel gehoord en dacht dat hij nog een uurtje mocht spelen ergens bij zet 30. Neen dus.
Volgende die gedaan had was Ben, die was na zijn Franse opening met een schoolvoorbeeld van een slecht loper komen te staan tegen DE RYCKE TIMOTHY ( 2038 elo), in die situatie heeft hij nog remise voorgesteld, maar zijn tegenstrever zag het anders.
Ikzelf mocht tegen DE POTTER JURGEN ( 1409 elo ) uitpakken, geraakte een beetje in het voordeel in de opening, verspeelde die voorsprong, weigerde een remisevoorstel om tenslotte in een toreneindspel te geraken dat toch op remise eindigde.
De langste partij was voor Sven tegen ZATYKO FERRY (1817 elo), waar Sven zijn tegenstander onder druk zette met een koningsaanval, maar de beslissing uiteindelijk viel na afruil van de meeste stukken door Sven zijn vrijpion.

Geen opmerkingen: